Χειροποίητες αρτοζύμες Bakery Dough Products Ioniki food service

Χειροποίητες Αρτοζύμες

Όταν οι γεύσεις συναντώνται ιδανικά πάνω σε μία αφράτη καλοφτιαγμένη βάση, τότε η ζύμη είναι χειροποίητη από την Ioniki. Βάζουμε όλη μας τη μαεστρία και την τέχνη σε συνδυασμό με τα πιο αγνά υλικά για να δημιουργήσουμε εξαιρετικές ζύμες που πρωταγωνιστούν σε λαχταριστές πίτσες, καλτσόνε και πεϊνιρλί.

Επεξήγηση συμβόλων
  • Βάρος Προϊόντος
  • Χρόνος απόψυξης
  • Στόφα 35οC-40οC / 70-75% Yγρασία
  • Ψήσιμο
  • Διάρκεια ζωής -18οC / μήνες
  • Συσκευασία κιβωτίου
  • Κιβώτια / παλέτα
  • Τετράγωνο ταψί / 4 τμχ
  • Ορθογώνιο ταψί / 6 τμχ
  • Τετράγωνο ταψί / 36 τμχ
Εικόνα
00-14-01 BRIOCHE ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ & ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ 280g
00-14-23

Brioche με Λουκάνικο & κρέμα Τυριών 280g

280g
30'
20'±5'
25 τμχ
60
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

210oC | 13'±3'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-09-03 ΚΟΥΡΟΥ ME ΦΕΤΑ MINI 40g
BEST SELLER, icon
00-09-03

Κουρού με Φέτα mini 40g

40g
40'-50'
30'±5'
5 κιλά
100
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 25'±5'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-14-02 BRIOCHE ME ΔΙΠΛΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ MINI 55g
00-14-02

Brioche με διπλό Λουκάνικο mini 55g

55g
30'
20'±5'
5 κιλά
100
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

210oC | 13'±3'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-09-01 ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΦΕΤΑ 145g
BEST SELLER, icon
00-09-20

Κουρού με Φέτα 145g

145g
40'-50'
30'±5'
40 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-09-16 ΚΟΥΡΟΥ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΕΤΑ 170g
BEST SELLER, icon
00-09-16

Κουρού Ολικής με Φέτα 170g

170g
40'-50'
30'±5'
40 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-04-05 ΠΕΪΝΙΡΛΙ SPECIAL 260g
00-04-05

Πεϊνιρλί Special 260g

260g
30'
20'±5'
30 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

210oC | 10’±3'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-04-84
New, icon
00-04-84

Calzone Special 200g

200g
40'-50'
30'±5'
25 τμχ
80
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 25'±5'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-63 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΦΕΤΑ 200g
00-01-63

Χειροποίητη με Φέτα 200g

200g
40 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-09-18 FS ΚΟΥΡΟΥ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ 160g
New, icon
Vegetarian, icon
00-09-18

Κουρού με Γραβιέρα 160g

160g
40'-50'
30'±5'
60 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-59 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ & ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 240g
BEST SELLER, icon
00-01-59

Χειροποίητη με Κασέρι & σκληρό Τυρί Ιταλίας 240g

240g
35 τμχ
64
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-120
New, icon
00-01-120

Χειροποίητη με Κρέμα Τυριών & Bacon 200g

200g
30 min
10 min
30 κομμάτια
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-56 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΑΛΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ 270g
BEST SELLER, icon
00-01-56

Χειροποίητη με Αλλαντικό & κίτρινο Τυρί 270g

270g
35 τμχ
64
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-69 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ BACON & ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 250g
00-01-69

Χειροποίητη με Bacon & σκληρό Τυρί Ιταλίας 250g

250g
35 τμχ
48
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-65 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ 210g
BEST SELLER, icon
00-01-65

Χειροποίητη με Λουκάνικο 210g

210g
40 τμχ
56
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-100 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 250g
BEST SELLER, icon
00-01-100

Χειροποίητη με Γραβιέρα Κρήτης 250g

250g
35 τμχ
64
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-04-46 PIZZARTO ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ 230g
BEST SELLER, icon
00-04-46

Pizzarto Μεσογειακό 230g

230g
20'-25'
20'±5'
30 τμχ
72
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

230oC | 10'±3'

12 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-01-104 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΥΝΤΖΑ 250g
00-01-104

Χειροποίητη με Γραβιέρα & Λούντζα 250g

250g
35 τμχ
64
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

185oC | 35'±5'

18 μήνες
Κλείσιμο
Εικόνα
00-04-78 PIZZARTO ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ & ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ
00-04-86

Pizzarto με Bacon & Κρέμα Τυριών 250g

250g
20'-25'
20'±5'
25 τμχ
60
κιβ.

Οδηγίες ψησίματος συντήρησης

230oC | 10'±3'

12 μήνες
Κλείσιμο